Malzemeler:
250 gr kati yag (oda sicakliginda bekletilmis)
1 bardak ceviz ici
2 corba kasigi pudra sekeri
3 su bardagi un
Üzeri icin pudra sekeri ve tarcin
Yapilisi:
Bütün malzemeler karistirilarak yumusak bir hamur kivamina getirilir.
Hamurdan kücük yuvarlaklar yapilarak 150 C de hafif pembelesinceye kadar pisirilir.
Sicakken üzerine tarcin ve pudra sekeri karisimi dökülerek servis edilir..
Kolay ama cokk lezzetli..
250 gr kati yag (oda sicakliginda bekletilmis)
1 bardak ceviz ici
2 corba kasigi pudra sekeri
3 su bardagi un
Üzeri icin pudra sekeri ve tarcin
Yapilisi:
Bütün malzemeler karistirilarak yumusak bir hamur kivamina getirilir.
Hamurdan kücük yuvarlaklar yapilarak 150 C de hafif pembelesinceye kadar pisirilir.
Sicakken üzerine tarcin ve pudra sekeri karisimi dökülerek servis edilir..
Kolay ama cokk lezzetli..
Esra hanım tarifiniz çok güzel elinize sağlık en kısa zamanda deniycem
YanıtlaSilBu yorum yazar tarafından silindi.
YanıtlaSilBayıldım bu tarife şahane hemen deneyeceğim Esra hanımcım :)bir öncekinde ismim çıkmamıştıda sildim :)ben deneme :P
YanıtlaSil